Translate

Roata repetiției

(*If you're interested in the graceful science of CER and don't know the language we're writing in, you can use a translation app)

După ce am comunicat cu mii de oameni, vegani, credincioși, oameni de știință, oameni de spiritualitate, educați, needucați, cunoștințe, străini și tot ce vă poate trece prin minte în a așeza oamenii pe categorii, am ajuns la concluzia că ideile CER-ilor sunt imposibil de asimilat fără o practică spirituală precedentă. Iar viața, în ciuda opiniilor comune, nu are niciun motiv să nu-i scoată în cale.

Noi, CER-ii, îi vom lăsa în pace pe cei care ne-au întors spatele, permițându-le să-și vadă de viață lor, cea care le-a fost trasată de instinctele Regnului Fizic încă de dinainte de a se naște.

Roata se va învârti pentru ei precum s-a învârtit sute și mii de generații, visele vor primi imagini noi, decorurile se vor înnoi întruna, dar viața lor va rămâne aceeași.

Vrem doar să le spunem celor cu care ne-am întâlnit, fizic sau prin intermediul rețelelor de socializare, să-și amintească de noi și de șansa pe care teoretic au avut-o. Spunem teoretic, pentru că practic n-au avut nici una, deoarece nu și-au început munca de sacrificare a plăcerilor inutile.

Această stare de lucruri nu ne înfurie ci ne produce milă. Faptul că o sumă de circumstanțe favorabile au condus ființa umană în vârful lanțului trofic nu o poate evidenția cu nimic pentru șansa unei vieți mai bune, în conformitate cu legile evoluție fizice și spirituale ale Universului.

Noi suntem ferm convinși că fără o credință fierbinte în Spiritul vieții, numit în mod obișnuit Dumnezeu, însoțită de renunțarea la toate alimentele de natură animală, omul nu are nicio șansă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe