Translate

Blestemul omenirii

(*You can use a translation app if you don't know the language)


Măcelarii din abatoare nu sunt decât niște inconștienți mici dar somitățile și întreaga "inteligență" a umanității care beneficiază de serviciile lor sunt niște inconștienți mari.
Cât de greu este pentru tine, omule, să vezi că meniul tău este alcătuit din ființe cu simțuri și dragoste de viață ca și tine?!

Îmi este clar ca lumina zilei că această vărsare de sânge barbară și inutilă este blestemul omenirii. Simt că din această cauză nu există nicio șansă pentru om să scape de bolile care îl macină.

Omule politic, înainte de a spera la respectul poporului tău gândește-te la asta, credinciosule, înainte de a spera să ajungi în Paradis gândește-te la sfidarea pe care i-o aduci lui Dumnezeu ucigând, mamă și tată, înainte de a spera la fericirea copilului tău gândește-te la nefericirea animalului căruia îi este răpit puiul, oameni de pretutindeni, înainte de a spera la fericirea voastră gândiți-vă la durerea și nefericirea pe care o produceți altor ființe.
Poate nu am realizat nici eu această enormitate până acum, dar în acest moment mă cutremur.

Prin ce este diferit omul de animale ?! Prin nimic, în afară de faptul că este animalul dominant, iar o sumă întreagă de împrejurări favorabile a contribuit la crearea unei civilizații care i-au permis dezvoltarea inteligenței. Studiați istoria și aflați că oamenii nu erau cu nimic mai inteligenți decât alte animale cu zeci și sute de mii de ani înainte. Ar fi putut fi o altă specie în locul lui. Aceeași atomi și aceeași celule compun toate formele de viață. Omul a avut doar noroc.

În limbajul meu există canibalism de gradul unu, atunci când mănânci carnea celor de o specie cu tine, canibalism de gradul doi atunci când mănânci carnea mamiferelor, și canibalism de gradul trei atunci când mănânci carnea celorlalte specii din regnul animal.

Gândiți-vă un pic!, aveți instinct de supraviețuire ca și animalele, aveți organe interne ca și ele, cum puteți pretinde că sunteți creația mâinilor lui Dumnezeu și ați primit de la El dreptul de a hotărî după bunul plac dreptul de viață și de moarte a animalelor?! Chiar atât de puternică să fie această plăcere a limbii încât să apelați chiar și la această oribilă blasfemie? Voi nu știți că Dumnezeu este izvorul vieții și nu ar fi putut niciodată să recomande întreruperea ei prin metode violente înainte ca o vietate să-și desăvârșească experiența?!

Prin înțelegere, dragoste și compasiune oamenii au șansa de a păși în Regnul Energetic. De ce își pun ei în pericol această posibilitate ?! Dumnezeu, Universul, Viața nu-i poate primi la lumină cu acest sânge negru în vene, înnoit cu sângele animalelor ucise.

Consumul de carne, să fie clar, este canibalism în cel mai curat sens al cuvântului, mai ales acum când inteligența ne-a ajutat în sfârșit să descoperim si ceva bun, anume știință de cultiva plante într-un sistem performant care poate furniza întreaga nevoie de hrană a oamenilor.
Nu mai există nicio scuză pentru consumul de carne. Vitaminele pot fi asimilate cu ușurință din suplimente alimentare, plăcerea gustului se poate îmbogăți enorm folosindu-se doar plante, stresul poate fi adus la tăcere prin pacea cu oamenii și animalele. Ce vă mai lipsește?!

Treziți-vă, oameni, altminteri blestemul tuturor animalelor ucise pentru păcătoasă plăcere a limbii vă va conduce spre infern.
Bolile tot mai numeroase și mai complexe ale oamenilor au drept cauză principală consumul de carne. Doar că omenirea trebuie să adauge la atât de mediatizata parte fizică a problemei și o parte spirituală. Precum există o energie nevăzută care ne țin în funcțiune dispozitivele electronice tot așa există și o energie a blestemelor. Știința noastră nu a descoperit-o pentru că este încă copil mic iar ceea ce ajută cu adevărat fericirii oamenilor încă nu face parte din obiectivele ei.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe