Translate

Ordinea firească

(*You can see the translation using the app above the post)

De ce spunem că calea CER-ilor este științifică și curată? Pentru că credința și eliminarea influențelor de origine animală și-au dovedit deja eficiența în practica oamenilor. Știința CER-ilor nu este o speculație de tip new age care încă nu și-au dovedit inutilitatea, așa cum s-a întâmplat sau se va întâmpla în curând cu toate cele de genul acesta. Teoriile psihologice nu ne sunt familiare și nu le puteți întâlni la noi precum le puteți găsi din abundență în cărțile celor care și-au dezvoltat Corpul Mental mai mult decât Corpul Astral. Atât ideile lor cât și ei ca persoane se pot transforma în ființe foarte periculoase dacă li se oferă putere. Nu același lucru se poate spune și despre cei care lucrează asupra corpurilor subtile în ordinea firească - Corpul Astral - Corpul Mental - Corpul Cauzal.

Ca regulă generală, îi puteți recunoaște pe cei care lucrează conform legilor divine după dezinteresul pe care îl arată banilor, renumelui și puterii.

Ei nu vor accepta niciodată funcții de conducere și nu vor căuta niciodată "scaunele din față în sinagogă". Omenirea este departe de a-i recunoaște și a-i respecta de aceea ei nici nu participă la discuții publice.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe