Translate

Dragostea, cunoașterea și Dumnezeu

(*If you're interested in the graceful science of CER and don't know the language we're writing in, you can use a translation app)

Este o mare greșeală să-i rogi pe oameni să fie conștienți. Nu trebuie să le dai cărți ori să le trimiți articole convingătoare în speranța că vor deveni mai atenți. Îmi pun cenușă în cap pentru că și eu am insistat în această greșeală zi de zi timp de aproximativ treizeci de ani, de când cunoașterea mi-a devenit dragă și eu i-am devenit drag. Dragostea, cunoașterea și Dumnezeu trebuie să fie o linie a vieții în ecuația cosmică.

Acum nu mă mai rog nimănui, scriu, postez și nu-mi pasă nici cât negru sub unghie cum sunt primite ideile mele. Felul cum sunt acceptate și practicate nu mă descriu pe mine ci îi descriu pe cei care le-au citit. După cum le e nivelul de cunoaștere și de ființă așa le este și atitudinea față de cunoașterea mea.

Eu doar îmi fac datoria să nu ascund ceea ce Dumnezeu mi-a dăruit cu mâinile lui curate și binevoitoare care, pentru noi, oamenii, iau forma ființelor din Regnul Energetic. Întotdeauna Dumnezeu a lucrat prin intermediul ființelor vii, iar îngerii au fost cei dintâi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe