Translate

Datorie și compasiune

(*If you're interested in the graceful science of CER and don't know the language we're writing in, you can use a translation app)

Noi, CER-ii, vom continua să ne facem datoria, încercând să oferim formă scrisă mesajelor oferite de mentorii noștri din Regnul Energetic. O vom face însă cu băgare de seamă să nu stârnim fiarele din bârlogul lor. Aceste fiare nu sunt altceva decât impulsurile naturii inconștiente hotărâte să-și apere teritoriile.

De asemenea, nu vom mai răspunde la comentarii și mesaje private, pentru că experiența ne-a arătat că este inutil. Dacă un om nu este de acord măcar și cu un cuvânt din cele trei principii ale CER-ilor, atunci el va interpreta toate ideile și intențiile noastre cu reavoință. Va încerca din răsputeri să evidențieze răul nostru cel mic trecând cu vederea Binele nostru cel mare.

Intențiile noastre sunt profund spirituale și resping orice implicare materială în sprijinul evoluție. Transformarea incredibilă care, prin respectarea celor trei principii ale CER-ilor este posibilă, se poate obține numai după ce omul este dispus să piardă tot ce are, inclusiv viața dacă bolile și bătrânețea o impune.

Spre deosebire de omul educat în actualul sistem de valori umane, înfricoșat în permanență de pierdere, un om care s-a curățat de impurități prin respectarea celor trei principii ale CER-ilor, devine tot mai vesel odată cu apropierea sfârșitului călătorie sale pe Pământ. El știe că sufletul lui nu este de aici și nu-i mai pasă de părerea oamenilor la adresa lui, o părere care de fapt nu le aparține deoarece reflectă instinctele materiei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe