Translate

Libertatea CER-ilor

(*You can see the translation using the app above the post)

Noi, CER-ii, nu avem niciun motiv să rugăm pe cineva să ne asculte învățăturile. Dacă oamenii nu găsesc în ei puterea de a renunța la influențele periculoase de origine animală noi nu putem face nimic.
Experiența ne arătă că cel aflat sub influența drogurilor de gradul I și II nu are niciun control asupra sentimentelor și gândurilor sale. Imprevizibilitatea este legea în care trăiește. O clipă poate iubi și una poate urî. Prietenia și dragostea lui este o iluzie de care noi nu mai suntem interesați. Numai prietenia ființelor din Regnul Energetic poate fi reală pentru noi. Ele sunt singurele ființe consecvente cu care noi, CER-ii, putem comunica. Nu pot fi văzute, dar există simțuri subtile care le pot detecta prezența. Omul, măcar și pentru faptul că are acest trup condus de simțuri animale, mereu înfometate, nu poate fi interesat de nimic dacă nu-i oferă un avantaj material. Iar știința CER-ilor este despre modul cum poți pierde fără a regreta nicio clipă acest lucru.

Cei care prin modul lor de viață se recunosc a fi CER-i trebuie să evite declarațiile zgomotoase și mai ales să nu speculeze asupra inovațiilor care ar putea fi aduse sistemului. În realitate toate învățăturile noastre se pot reduce la două idei: credința în Divinitate și renunțarea la alimentele de origine animală. Adaugând faptul că pot exista persoane de rea voință, care se pot declara CER-i, doar pentru a submina, noi nu agreăm declarațiile publice zgomotoase.
Pentru a păstra unitatea CER-ilor singura persoană care are dreptul să aducă mici completări sistemului trebuie să rămână cea care l-a inițiat.
Orice om are dreptul să-și exprime opinia, dar calitatea lui nu poate depăși niciodată statutul de simpatizant ori adversar al sistemului. Față de o comunitate care are principii de viață, reguli alimentare și idealuri deferite de a restului omenirii nu pot exista atitudini neutre. Cei care se declară neutri sunt de fapt tot împotriva noastră numai că nu vor să o recunoască.
Simpatizanții CER-ilor sunt acei oameni care recunosc că deocamdată nu pot urma modul lor de viață dar speră ca într-o zi să reușească. Dușmanii, în schimb, nu iau niciodată în calcul această posibilitate, ba chiar consideră că ar comite un păcat dacă ar proceda așa.

În viață inovațiile se propun în ideea de a face totul mai ușor, în spiritualitate totul trebuie să fie greu, altfel nu se va putea menține trezirea.
Oricum CER-ii nu se mai încred în cuvinte și citesc foarte puțin. Tot ceea ce este adevărat din scrierile oamenilor le este deja cunoscut, iar ceea ce este fals nu-i interesează.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe