Translate

Formula prin care poți afla viitorul unei ființe

(You can read the article translated into your preferred language using the app above)

Dumnezeu - Viața nu ne ascunde nimic. El nu se ferește nicio clipă de noi pentru că este permanent în inima noastră prin darul vieții. Dar noi îl ignorăm și devenim din ce în ce mai aroganți prin avantajele pe care ni le oferă tehnologia. Din ce în ce mai mulți oameni declară public: "Nu mai avem nevoie de religie, nu mai avem nevoie de superstiții! Dumnezeu nu există!"
Aroganța omului nu are limite, precum nu au limite nici minciunile care și le spune sieși și celor din jur.

Există, prin prezența lui Dumnezeu din inima noastră, o formulă supermatematică care poate oferi răspuns la toate întrebările. Cunoscând-o putem afla tot ce se va petrece în viitorul unei ființe. Există oameni care o cunosc, iar eu am motivele mele să cred că mă aflu printre ei.
Dacă știi cum să privești semnele și cum să le introduci în această ecuație a vieții poți afla tot viitorul unei ființe, a unei națiuni și chiar a unei planete.

Dacă poți vedea cu luciditate modul cum gândește o ființă, ce mănâncă, ce bea, perioadele de activitate, dacă sunt ziua sau noaptea, cu cine se însoțește, cum vorbește despre alții în lipsa lor, cum își arată recunoștința față de cei care au ajutat-o când i-a fost greu, cât de atașată este de lucruri și persoane, mai ales de propriile ei gene, ce citește, ce speră de la viață, care îi sunt scopurile și idealurile etc. și le introduci pe toate în această ecuație a vieții vei putea cunoaște tot viitorul ei.
Iar acest viitor nu poate fi decât de două feluri: fie se va elibera de vechile obiceiuri moștenite de la strămoșii săi din negura timpului și va evolua spre divin, fie va repeta tot ce a făcut până acum, fără măcar să bage de seamă. Aceasta ultimă categorie de ființe care, trebuie să recunoaștem, reprezintă mai mult de 99,99 la sută din cele care există acum pe Pământ, vor repeta exact ce au mai făcut, și anume vor aduna și vor risipi în cicluri eterne. Oricât de mult vor aduna într-o periodă tot atât de mult vor risipi în altă perioadă.
Când este vorba de viață pe cine mai interesează amănuntele?! Ne interesează doar trăirile și emoțiile ce ne rămân.

Această cvasimajoritate a oamenilor, care trăiesc în inerție, care gândesc într-un mod superficial, care mănâncă ce mănâncă și beau ceea ce beau, fără să realizeze cât de mult contează asta, trăiesc și repetă aceleași erori ca niște roboți biologici a căror programare nu permite niciun alt tip de comportament. Iar rezultatul este că se produc aceleași efecte și anume: frica, mânia, bolile, bătrânețea și moartea. Ce poate fi mai penibil și mai stupid decât această repetiție absurdă?! Precum anotimpurile se succed și nimic nu se schimbă în manifestarea lor, tot așa se repetă și viața ființelor care trăiesc pe setarea automat. În sezonul cald vor aduna și în sezonul rece vor risipi. An după an, decadă după decadă și viață după viață.

Aceasta nu este o reformulare a unor concepte mai vechi, bine cunoscute în cercurile ezoterice. Conceptele acelea se sprijinea pe psihologie, ca și cum omul căruia i se adresau avea deja un nivel de ființă și ar fi fost deja în puterea lui să schimbe ceva. În acele cercuri s-a omis faptul că anumite elemente chimice nu pot produce decât anumite reacții, iar pentru a se produce reacții mai subtile care să ofere înțelegerea și puterea de "a face" este nevoie de alte elemente preponderente în corpul unui om. În ecuația vieții, cunoscută foarte bine de CER-i, și despre care eu vă vorbesc, există o materie care se poate lua cu scafa, iar psihologia nu contează aproape deloc în determinarea rezultatului final.
Comportamentul unei ființe este în primul rând rezultatul materiei ei. Psihologia modernă bate câmpii. Este pierdere de timp și izvor de confuzie. Într-adevăr energia crează materia, dar numai în cazul forțelor cosmice, căci în cazul omului materia interioară îi crează gândurile, iar el nu se poate opune cu nimic puterii atomice colosale rezultate din fisiunea substanțelor interioare. Ele se răsfrâng apoi asupra lui sub forma predispozițiilor și a instinctelor.
Un om lucid care s-a curățat de influențele de origine animală, preluate prin hrană, și a primit de la Divinitate, prin abandonare în mâinile ei, harul vederii corecte, poate să ajute pe mulți.

Când semnele generale indică inerție și "modul automat" în felul tău de a-ți trăi viața, ca să nu mai repeți tot ce a fost rău și urât în trecut și, mai ales, ceea ce poate urma și mai urât de acum înainte, trebuie să treci la acțiune și să schimbi ceva. Trebuie să te întorci la credința și să elimini puțin câte puțin drogurile, pe care eu le numesc de gradul doi, anume: carnea, ouăle, lactatele, băuturile cu cofeină, zahărul rafinat, alcoolul și tutunul. Pare extrem de greu, dar te asigur că nu este, și te mai asigur că în lipsa acestor plăceri grosiere vei descoperi altele mult mai elevate.
Alminteri tot ce vei aduna vei risipi mereu și mereu fără măcar să observi, iar viața ta va fi viața părinților, a bunicilor și a tuturor celor care s-au perindat pe acest Pământ, lăsând doar praf în urmă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe