Translate

Dedicat sufletului tău

(*You can see the translation using the app above the post)

Dragă prietene de pe Facebook/Twitter, eu îți cunosc sufletul și aspirațiile la fel de bine ca pe ale mele. Dar vezi tu, sufletul tău este un lucru și activitățile tale sunt alt lucru. Este posibil ca tu să te afli aici în primul rând pentru distracție, eu sunt aici în primul rând pentru a te ajuta să-ți vezi adevărata identitate. Ai putea să-i spui acestei identități absolute Sinele, Sufletul, Eul superior ori în multe alte feluri, dar cert este că a sluji sufletului înseamnă a-i sluji lui Dumnezeu. În esență și sufletul și Dumnezeu reprezintă aceeași realitate necunoscută simțurilor omenești, cu foarte puține excepții. Dar pentru sine însăși ea este întotdeauna cunoscută, plină de grație, împlinită și fericită. Mintea și simțurile omului, când ajung conștiente de ea, devin, de asemenea, fericite și împlinite, iar ignoranța și însăși moartea dispar definitiv pentru omul acela. Evoluția, schimbarea, transformarea devin cuvintele care o înlocuiesc și întregul lor înțeles încep să-i curgă prin vene.

Pentru că Dumnezeu prin intermediul ființelor din Regnul Energetic mi-a dat har să vorbesc despre suflet, să-ți vorbesc despre frumusețea lui și, mai ales, despre setea lui de a experimenta întreg Universul, ar trebui să fii mai înțelegător cu mine și să respecți mai mult ceea ce-ți ofer. Pentru că dacă nu mă respecți pe mine nu respecți nici ființele spirituale care te-au protejat în trecut și acum m-au trimis la tine cu mesajul CER-ilor.
Nu te uita la haina care acoperă sufletul unui om și nici la cuvintele lui uneori mai aspre din cauza încăpățânării tale, uită-te la Dumnezeu din sufletul lui, dacă poți, căci el nu poartă nicio haină!
Cât oamenii au fost copii mici ai acestei planete li s-a permis să mănânce carne și să creadă despre Dumnezeu multe lucruri neadevărate, dar acum, când s-au maturizat, trebuie să devină mai serioși și să ducă la împlinire sarcina lor primordială, anume de a-l exprima pe Dumnezeu prin acțiunile lor. Cu cât acest fapt se amână cu atât suferința se prelungește pentru om.

Dragă prietene, trebuie să admiți că învățăturile CER-ilor, deși solicită sacrificii și efort, nu ți-ar dăuna deloc dacă le-ai aplica. Sănătatea trupului și a minții ar crește, clarviziunea s-ar îmbunătăți, rușinea de tine însuți s-ar diminua iar conștiința ți-ar fi infinit mai împăcată. Te-ai respecta și te-ai iubi pe sine incomparabil mai mult.
Din aceste motive te rog să meditezi la prietenia noastră și să nu o mai tratezi în spiritul: "Mi-a dat un like i-am dat un like". Poate ar trebui să mă respecți pentru ceea ce scriu și pentru efortul pe care îl depun, pentru intențiile și pentru sufletul meu dedicat sufletului tău. Reține, nu dedicat trupului tău care vine din negura timpului dintr-o specie de antropoide cu tot cu păr pe el, ci dedicat sufletului tău curat, de origine divină.
Te chem la munca spirituală cu speranța sinceră că ne vom revedea într-o lume mult mai bună decât aceasta, lipsită de comercialismul și ipocrizia care azi ne înstrăinează.
În muncă spirituală interesul material și îndoiala nu au ce căuta, redevino copil și crede cu tărie că ceea ce gândești aceea se va întâmpla!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

To be or not to be with the CERs

Your best friend needs help

A special frequency of the Universe